Har dine trægulve brug for en gulvafslibning? Så sørger vi for at dine trægulve bliver som nye igen

Har dine trægulve brug for en gulvafslibning? Så sørger vi for at dine trægulve bliver som nye igen. Med en gulvafslibning eller gulvafhøvling fjerner vi overfladen på dit trægulv og giver en ny gulvbehandling efter ønske. Vi har næsten 40 års erfaring indenfor gulvfaget med gode gulvafslibning priser og kort ventetid. Gulvrengøring og gulvvedligeholdelse kan vi også rådgive omkring.

Gulvafslibning pris Odense

Hvis det sandpapir man får med, ikke er af en bedre kvalitet, er man virkelig dårligt stillet. Ønsker man et lysere lakgulv, kan man inden man lakerer, give gulvet en hvidpigmentering. Alle trægulve kan med fordel lakeres, både nylagte, nysafslebne og tidligere lakerede. Vi anbefaler at du venter ca. 3-4 uger med at lægge løse tæpper på gulvet pga. lyspåvirkning og afhærdning.

Afslibning af trappe

Vil du vide lidt mere om gulvafslibning på Frederiksberg eller hvordan man gøre det kontakte os. Mester og hans kollegaer har fået stor ros af vores kunder, fordi de altid er grundige og har sans for detaljerne. Har man et gulv med mange skader eller ormehuller, kan en ludbehandling omvendt være en dårlig ide, idet den kan være med til at fremhæve skaderne i gulvet.

Gulvafhøvling Fyn

Er gulvene skæve eller beklædt med en mørk overflade, kan det være nødvendigt med en afhøvling, inden gulvet slibes. ?Den daglige rengøring fortages ved støvsugning eller ved vask, med et rengøringsmidlet specielt udviklet til lakerede gulve. ?Benyt jer af vores ekspertise og lad os rådgive jer om gulvtyper, træsorter og slidstyrke. Ønsker I træet overfladebehandlet, tilbyder vi en række forskellige løsninger. Alt tekst under denne linie er kun beregnet som tags.

• gulvafhøvling århus
• gulvafslibning frederiksværk
• gulvafslibning amager
• sildebensparket afslibning
• gulvafhøvling midtjylland
• gulvafslibning job
• gulvafslibning i randers

Der er ikke flere relevante informationer under denne linie Her kan du drage nytte af vores ekspertise og store erfaring, og vi vejleder og rådgiver i de forskellige valg, således at du får lige præcis det gulv, du ønsker. Olien trækker pigmenter op af træet og afslører hvis gulvet har skader og ujævnheder. Behandling fortages med en opvredet klud, sorte mærker fjernes med rense benzin, gulvet må ikke vaskes og der må ikke lægges store tæpper den første uge efter lakeringen.

Gulvmode og gulvflade

Har du brug for hjælp til at finde ud af præcis hvad dine gulve har brug for, så er vi klar til at hjælpe dig og naturligvis udfører vi arbejdet til en pris du har råd til. Lud- og sæbebehandling er den foretrukne løsning, når trægulvets lyse nuancer og naturlige struktur skal fremhæves. Du bliver nødt til at slibe – ikke nødvendigvis hele gulvet, men stedet, hvor pletten er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *